Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Om os

DitVin.dk er en dansk webshop, som i efteråret 2014 åbnede dørene for vores kunder. Hos DitVin.dk har vi en forkærlighed for spansk kvalitetsvin. Vi har gennemtestet en bred vifte af gode vine og har valgt de bedste af de bedste til vores side. Vores mål er at vores kunder skal have en nem vej til de bedste vine fra Spanien til de bedste priser. Alt dette skal ske på en brugervenlig og sikker hjemmeside.

Hvem er vi?

DitVin.dk er ejet af DitUr.dk ApS (CVR 35636919), hvilket er et dansk registreret selskab. Dette sikrer vores kunder, at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for vores kunder. Medarbejderne hos DitVin.dk er alle vin-entusiaster, hvorfor de har den bedste mulighed for at rådgive samt besvare dine spørgsmål.

Hvordan kommer du i kontakt med os?

Vi har vores administrative kontor på følgende adresse: DitVin.dk Arnakvej 64 8270 Højbjerg Vi har ikke lager på ovenstående adresse, hvorfor vi ikke kan fremvise produkter. Ønskes fremvisning af vore produkter, kontakt da venligst kundeservice, som kan være behjælpelig i denne forbindelse. Kontaktinformationer: Mail: [email protected] Telefon: 30 26 41 35

Hvad laver vi ellers?

Ditvin.dk bor under samme tag, og har samme ejer som Ditur.dk – en ur side der er meget passioneret indenfor ure til både mænd og kvinder. Urene spænder i en prisklasse helt ned fra 200 kr. og op til 45.000 kr. sortimenet byder på mere end 1000 produkter, så der er meget at vælge imellem.

 

Vinbar i Aarhus C

Ditvin har en Vinbar i Jægergårdsgade 21A  inde i 8000 Aarhus C, hvor du kan smage på de fleste af vores vine. Hjemmesiden hedder www.Dinvinbar.dk og adressen er:

Din Vinbar

Jægergårdsgade 21A st.

8000 Aarhus C