Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser DitVin.dk
Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de betingelser, som er forbundet med et køb hos DitVin.dk.Levering og fragtDitVin.dk har en leveringstid på 1-2 hverdage såfremt de pågældende varer er på lager. Lagerstatus kan ses under hvert enkelt produkt.Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på DitVin.dk og gratis fragt ved køb af 12 flasker og rabat på fragten ved køb af 6 flasker eller derover. Vi sender alle vores pakker med Post Danmark i godkendt emballage.Hos DitVin.dk har vi en fleksibel og billig løsning på levering med Post Danmark.

Udleveringsted – Uden omdeling (49,- )
Du vælger selv, hvilken pakkeshop eller udleveringssted vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Privat eller firmaadresse – Med omdeling (69,-)
Få leveret pakken derhjemme. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag. Du kan også skrive hvor pakken må stilles, hvis du ikke er hjemme – dette er dog på eget ansvar.

Bestilling

På DitVin.dk kan du bestille samtlige af de varer, som findes på vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon +45 42 95 08 85. Vær opmærksom på, at priser og produkter på hjemmesiden kan opdateres løbende.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected]

Betaling

Hos DitVin.dk kan der betales med:

– Dankort
– Visa Dankort
– Visa Electron
– MasterCard, Visa, Maestro mv.

Der er INTET gebyr ved betaling med betalingskort på DitVin.dk

Hos DitVin.dk benyttes der kryptering og data er sikret med SSL (Secure Socket Layer) til betalingssystemet. Dermed er du bedre sikret mod misbrug af dit kort.

Beløbet for varerne trækkes først, når varen er sendt. DitVin.dk benytter betalingsudbyderen YourPay ApS til at behandle alle betalinger.

Returret

  • ønskes det kan de fremsendte varer returneres og du kan få pegene tilbage. Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget. Varen skal returneres indenfor 14 dage efter modtagelsen. DitVin.dk sender vores pakker med sporing, hvorfor vi kan se hvornår en given ordre er modtaget.Når varen returneres bedes du vedlægge faktura samt en beskrivelse af, hvorfor varen ønskes returneret. Pengene vil blive krediteret til det anvendte betalingskort senest syv hverdage efter returneringen er modtaget.

Kunden hæfter selv for fragtomkostninger til DitVin.dk, men fragtomkostninger ved købet vil blive returneret således det fulde beløb på fakturaen bliver returneret til kunden.

Returadresse:
DitUr.dk ApS

Arnakvej 64

8270 Højbjerg
Reklamationsret

Når du handler på DitVin.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Ditur.dk ApS
Arnakvej 64
8270 Højbjerg

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen samt ordrenummeret.
Vær opmærksom på altid at sende varen tilbage forsvarligt indpakket i emballage. Sørg desuden for, at få en kvittering for afsendelse. Kvitteringen bruges så vi kan refundere omkostninger til fragten.

Forbehold for fejl i teksten

Ditvin.dk tager forbehold for eventuelle fejl i teksten og beskrivelsen af produkterne.

Persondatapolitik

Når du handler hos DitVin.dk er det nødvendigt at, du som minimum oplyser navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er bruges til at gennemføre din bestilling korrekt..

De registrerede oplysninger bliver beskyttet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Aldersbegrænsning

Hos DitVin.dk er det vigtigt, at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan ikke købe alkohol med en alkoholprocent over 16,5 %. Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol som vin mm. op til 16,5 % i alkoholprocent.

OBS: Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi skifter ikke billederne hvert år.